Vi lyser ut fast 100% stilling som Finance Manager.

Bli med å videreutvikle en bærekraftig fremtid på havet! Du kommer til et spennende konsern med bred fagkompetanse på tvers av HAV Group sine datterselskaper og du får muligheten til å være med å bidra til utvikling av konsernet og datterselskapene.

Vi søker deg som vil være med å utvikle vår økonomifunksjon, være en bidragsyter til daglige ledere og sikre god økonomisk styring. For oss innebærer god økonomisk styring å sikre best mulig kvalitet og effektivitet i prosessene på tvers av mennesker og systemer som påvirker våre resultater. Du vil være en del av HAV Group sitt økonomimiljø og være en viktig bidragsyter til gjennomføring av strategiske prosesser for å sikre lønnsomhet. Samtidig vil du bidra til at dere sammen sikrer best mulig flyt i prosesser for å nå selskapets mål. Du vil samarbeide med dedikerte kollegaer som bryr seg, er pålitelige og som søker samarbeid for å nå selskapets mål. Den rette kandidaten deler disse verdiene. 

ARBEIDSOPPGAVER:

 • Business partner og støtte til ledelsen
 • Videreutvikle system/strukturen/rutiner iht. selskapets vekst
 • Ansvar for rapporteringsrutiner og prosjektoppfølging
 • Likviditetsrapportering
 • Utarbeide og følge opp budsjett og prognoser
 • Bidra til utarbeiding av måneds-/kvartals-/årsrapportering

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

 • Høyere utdannelse innen økonomi
 • Regnskapsforståelse
 • Gode Excel - og datakunnskaper
 • Gode norsk - og engelskkunnskaper
 • Vi ønsker både erfarne og nyutdannede søkere
  da vi kan supplere/støtte med ressurser i overgangsfase 

PERSONLIGE EGENSKAPER:

Den ideelle kandidaten er ambisiøs, analytisk og forretningsorientert med god gjennomføringsevne. For å lykkes i stillingen, må du like å ta ansvar, være selvstendig og kunne drive egne prosesser. Det vektlegges at du har gode kommunikasjonsevner og at du samarbeider godt med alle nivåer i selskapet, samtidig som du evner å utfordre i situasjoner der det er nødvendig. Du trives i et uformelt miljø med høyt tempo og høye krav. Gode sosiale egenskaper og en positiv holdning vektlegges.

VI TILBYR

Til den rette kandidaten kan HAV Group tilby en spennende og sentral stilling hvor man vil kunne påvirke og gjøre en forskjell i en spennende bransje. Det vil være muligheter for både faglig og personlig utvikling, og du vil bli en del av et faglig sterkt og engasjert miljø. HAV Group holder til i sentrum av Fosnavåg, og det tilbys konkurransedyktige betingelser. 

Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, oppfordrer vi deg til å legge inn en søknad så kan vi finne ut av dette sammen! 

KONTAKT:

HAV Group ASA er en internasjonal leverandør av teknologi og tjenester for maritim og marin industri. Konsernet består av fire datterselskaper med flere tiår samlet erfaring fra bransjen, med spesialkompetanse på å lede marin og maritim næring gjennom det grønne skiftet og mot målet om nullutslipp.